Opprinnelig utgitt på Savoy under navnet a midnight session with the Jazz Messengers, fette er en tidlig innspilling av bandet. Foruten Art Blakey og Jackie Mclean kjenner jeg så mye til de andre musikerne. Innspilt med Rudy van Gelder. 

Albumet består av seks kutt og er ett relativt kort album. Ett meget godt live album, som kanskje ikke har fått sin renessanse foreløpig. Flott samspill med blåserne, og Art Blakey leverer som alltid. Mal Waldron kuttet Pot Pouri svinger voldsomt, og oser spilleglede. Den drivende første låta med den flotte tittelen Ugh! drar i gang B siden. Flott kutt, med intenst trommespill. Tittelkuttet, som er den eneste kreditert Art Blakey er noe overraskende en ballade. Igjen er det flott spill av blåserne, og spesielt Bill Hardmann på trompet. Smakfullt pianospill av Sam Dockery. Dette hadde gjort seg på mofi eller lignende. 

Strøken repress fra 1977, men ikke fryktelig audiofil. Morsomt med die-cut omslag, men neppe særlig ettertraktet samler utgivelse. Usikker på hvordan andre pressinger av denne er. Lite info å finne på nettet. 
1957 – Re 1977 Usa

Related Posts